Αγαπημένοι εθελοντές του Γηροκομείου μας,
σας ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη στο πολύ δύσκολο αλλά θεάρεστο έργο σας.
Η χαρά μας είναι μεγάλη!!!
Δεχτείτε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τόσο των ηλικιωμένων όσο και των εργαζομένων του Γηροκομείου της καρδιάς μας/σας, που για τέταρτη σε σειρά τριετία οι περισσότεροι, δεν “λακίσατε” από δίπλα μας βλέποντας τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που ελλοχεύουν σε αυτού του είδους τις δομές και διοικήσεις.
Αντ’ αυτού παραμείνατε ψύχραιμοι, δυνατοί, άγρυπνοι φρουροί, φύλακες άγγελοι και αποφασισμένοι να παλέψετε μαζί μας, καθησυχάζοντάς μας και δίνοντας λύσεις στα προβλήματά μας.
Προβλήματα που στα μάτια μας φάνταζαν αξεπέραστα για πολλά χρόνια πριν ασχοληθείτε εσείς, ως νέα διοίκηση τότε.
Εσείς ήσασταν αυτοί που δώσατε ζωή και μέλλον στο Γηροκομείο μας, εκείνα τα δύσκολα χρόνια που κανείς δεν μπόρεσε και κανείς δεν τόλμησε…
ΕΣΕΙΣ!!!
Μια διοίκηση -που αποτελούνταν ως επί το πλείστον από πολύ νέους ανθρώπους τότε, μια δεκαετία πριν περίπου- έβαλε τα “γυαλιά” σε ορισμένους κακεντρεχείς ανθρώπους που σας χαρακτήριζαν κακοπροαίρετα, “παιδική χαρά”.
Αυτοί οι “ειδήμονες” λοιπόν, ήταν αυτοί που πίστευαν πως οι κατάλληλοι άνθρωποι για διοίκηση, θα έπρεπε να είναι ηλικίας μεταξύ 70 και τάφου, για να αντιληφθούν και να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα της τρίτης και τέταρτης ηλικίας τα οποία θα καλούνταν να λύσουν.
Αυτή η “παιδική χαρά” όμως ήταν που έκανε την διαφορά και όντως παιδική και όχι μόνο χαρά, το γηροκομείο μας και ξανάνιωσε τα γερόντια μας.
Αυτή η “παιδική χαρά” ήταν που έκανε να φύγει η “τρομάρα” από το μυαλό και τις ψυχές των ανθρώπων στο άκουσμα και μόνο της λέξης ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ , όχι μόνο από τους κατοίκους των στενών ορίων της Ξάνθης, αλλά στον κόσμο όλο από Ελλάδα ως την Αμερική, Αγγλία, Αίγυπτο Γερμανία, Ολλανδία κλπ.
(τα καθημερινά συγχαρητήρια μηνύματα που δεχόμαστε από συγγενείς ηλικιωμένων και φίλους, τόσο στο διαδίκτυο όσο και κατ’ ιδίαν, το αποδεικνύουν)
Σας αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο που “ξεκλέβετε” αρκετό χρόνο από την ζωή και καθημερινότητα σας και μας τον χαρίζεται απλόχερα.
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ αξίζει στις οικογένειες σας που αγόγγυστα “σας παραχωρούν” – στερώντας σας από παιδιά, εγγόνια, συζύγους,γονείς κ.λ.π.- πολλές ώρες την ημέρα σε εμάς, για να ζούμε όμορφα με αξιοπρέπεια και χωρίς αγωνία για το τι μέλει γενέσθαι αύριο…
Ίσως ακούγονται υπερβολικές οι τόσες ευχαριστίες μας όμως είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας προσφέρουμε ως ελάχιστο αντίδωρο στην προσφορά σας.
Σε εσάς οφείλουμε ότι από γηροκομείο γίναμε το ΓΗΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του κόσμου όλου…
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!
ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!
Με αγάπη,
Οι γηροκόμοι και τα γερόντια της καρδιάς σας!!!